O nouă reţea de hoţi de combustibil, prinsă la Dej FOTO

O nouă reţea de hoţi de combustibil, prinsă la Dej FOTO
Mai multe persoane, care aseară au furat combustibil din apropierea Gării Dej sunt audiate în acest moment. Printre suspecţi s-ar afla şi angajaţi CFR.

Furtul, care a avut loc aseară, în jurul orei 21, vine la doar două luni după faptele săvârşite de şeful Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Dej, agentul Vasile Câmpan, care a permis ca mai mulţi indivizi să sustragă cantităţi considerabile de combustibil din Gara Dej-Triaj, fără a constata şi cerceta faptele acestora.

În furtul de aseară sunt implicate mai multe persoane şi conform unor surse judiciare sunt vizaţi şi angajaţi ai CFR. De aseară şi până acum, la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Dej au fost audiate mai multe persoane.

"Aveau saci menajeri, în ei era încărcat combustibilul. Nu ştiu sigur dacă trenul a încetinit pentru ca hoţii să descarce combustibilul, dar eu aşa am auzit că au oprit ca să urce totul într-un Jeep", a spus una dintre persoanele care au dat cu subsemnatul.

Se pare că hoţii nu au apucat să îşi ducă planul la bun sfârşit pentru că au fost prinşi de poliţişti.

Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a hoţilor.

UPDATE: În cursul acestei seri, s-a stabilit că au fost implicate 3 persoane, dintre care două sunt anagajate la CFR. Acestea au furat 100 de litri de combustibil. Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate.

 

 

Etichete
Comenteaza