O nouă veste proastă pentru Diana Șoșoacă. A fost amendată şi pentru scandalul pe care l-a făcut cu poliţiştii

O nouă veste proastă pentru Diana Șoșoacă. A fost amendată şi pentru scandalul pe care l-a făcut cu poliţiştii

Pe lângă faptul că a rămas fără permis pentru că a depăşit viteza legală, senatoarea Diana Şoşoacă a fost amendată şi pentru scandalul pe care l-a provocat, adresând injurii poliţiştilor.

Parlamentara a transmis live pe facebook scena și a început să țipe la polițiști. Reacția unuia dintre polițiști a fost rapidă: a ridicat geamul mașinii și a lăsat-o să urle.

„Fi-r-ar mama voastră de nenorociți ce sunteți”, a spus Șoșoacă la finalul interacțiunii cu poliția.

„Având în vedere afirmaţiile şi expresiile proferate, la adresa poliţiştilor rutieri, de către femeia sancţionată la data de 10 martie a.c., pentru depăşirea limitei maxime de viteză, poliţiştii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancţiunea contravenţională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, arată, luni, Poliţia Ilfov.

Surse care au dorit să păstreze confidenţialitatea susţin că femeia amendată este senatoarea Diana Şoşoacă. O maşină condusă de o femeie a fost înregistrată de aparatul radar la Buftea cu 110 km/h pe un sector de drum care are viteza maximă admisă de 40 km/h. La volan era senatoarea Diana Şoşoacă. Ea a anunţat că va contesta decizia.

Poliţiştii au anunţat duminică faptul că „potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum şi la reţinerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”.

Senatoarea a susţinut că nu a condus cu viteză, a vorbit despre presiuni politice şi a anunţat că va contesta decizia poliţiştilor.

Comenteaza