O pizzerie din Cluj-Napoca a vândut pizza cu viermi, dar a scăpat de o amendă de 30.000 de lei

O pizzerie din Cluj-Napoca a vândut pizza cu viermi, dar a scăpat de o amendă de 30.000 de lei

O pizzerie din Cluj-Napoca a scăpat de amenda ANPC de 30.000 de lei. Inspectorii au găsit larve pe pizza cu hribi, dar Instanța i-a dat câștig de cauză patronului pizzeriei, aşa că Protecţia Consumatorului trebuie să-i plătească patronului pizzeriei 2.230 lei cheltuieli de judecată.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Produsele naturale pot conține larve”, au spus judecătorii. Este perfect normal să găseşti larve pe pizza de la restaurant. Asta este concluzia Judecătoriei Cluj-Napoca, ce i-a dat câştig de cauză patronului unei pizzerii.

Protecţia Consumatorului a verificat o pizzerie din Cluj-Napoca şi a găsit larve pe pizza cu hribi. Automat, a venit şi amenda: 30.000 lei. Patronul s-a dus în Instanţă să se plângă şi, culmea, a scăpat de amendă.

„Este cunoscut că produsele naturale pot conține anumiți germeni sau larve (…) Ca atare, instanţa consideră că procesul-verbal de contravenţie contestat este lipsit de temeinicie şi se impune anularea acestuia”, arată motivarea deciziei date de Judecătoria Cluj-Napoca.

Mai mult, Protecţia Consumatorului trebuie să-i plătească patronului pizzeriei 2.230 lei cheltuieli de judecată. Decizia poate fi atacată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza