O prostituată din Cluj a primit 270.000 de euro

O prostituată din Cluj a primit 270.000 de euro

Proxeneții de la Dej au fost trimiși în judecată, iar din rechizitoriu reiese că unul dintre cei vizați, cunoscutul interlop Sharpele Nebun (Pop Cosmin), trăia în lux pe banii uneia dintre fetele care lucra. Aceasta a încasat de la un austriac 269.000 de euro.

”În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 de euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituţiei de către P Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk şi 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituţiei de către victimă. Foarte important de subliniat aici că prin intermediul Westem Union i-au transferat V. Cevikoglu suma de 20.688,46 dolari, F.F. Onder suma de 15.353,45 dolari, S. Yetik suma de 8.919,89 dolari, A. Uguroglu suma de 3.337,11 dolari şi Antonio F. suma de 2.827,73 dolari”, arată procurorul.

 
Anchetatorul arată că ”deşi în acest cont erau depuse sume de bani care reprezentau câştigurile realizate de P. Cristina din practicarea prostituţiei, cea mai mare parte din bani a fost folosită în interesul inculpatului Pop Cosmin.  În acelaşi sens, se poate observa că din acest cont s-au făcut plăti către Standard Corporate GMBH, Bodi Alexandru Nicolae şi Sushi Company GMBH, cu menţiuni care arată că se achitau ratele pentru autoturismul Rolls Royce achiziţionat de Pop Cosmin. În acest sens este şi constatarea consemnată în raportul de analiză operaţională realizat de Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor”, conform Clujust.ro.

Austriacul este patronul unei mari companii din Austria care produce și transportă legume în toată țara.

Comenteaza