O șoferiță începătoare a făcut prăpăd la Cluj. A intervenit elicopterul SMURD

O șoferiță începătoare a făcut prăpăd la Cluj. A intervenit elicopterul SMURD
Mașinile avariate erau staționate pe marginea drumului | Foto: ISU Cluj

A fost nevoie de prezența elicopterului SMURD pentru a debloca victimele făcute de o șoferiță de doar 20 de ani care a lovit alte două autoturisme.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, din cauza neadaptării vitezei în curbă, o conducătoare auto în vârstă de 20 ani, începătoare, care circula pe direcția Dej spre comuna Bobâlna, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme staționate pe Drumul Județean nr. 108B, în satul Răzbuneni.

Echipajele de intervenție au găsit la locul evenimentului trei autoturisme avariate, dintre care două răsturnate în șanțul pentru colectarea apelor pluviale de pe marginea carosabilului. Două tinere se aflau blocate în unul dintre autoturisme, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Pompierii au deblocat portierele pentru a asigura accesul la cele două persoane, astfel încât să poată fi evaluate de echipajele medicale. Acestea au ieșit singure și au fost consultate de către echipajele Serviciului de Ambulanță Județean și elicopterului Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD).

Cele trei tinere au fost consultate la fața locului și apoi transportate la spital, una cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj-Napoca și două la Compartimentul de Primire a Urgențelor Dej. Toate persoanele consultate erau conștiente și cooperante.

Comenteaza