O studentă la Drept a murit după ce a stat în comă 24 de ore

O studentă la Drept a murit după ce a stat în comă 24 de ore
O tânără, studentă la Cluj, a murit în această dimineaţă după ce a stat în comă 24 de ore în urma unui tragic accident de circulaţie.

Tânăra, Noemi Sepsi, era studentă în anul IV la Drept. "Joi, în drumul ei spre casă din Aiud, a intrat sub un tir şi a fost în comă 24 de ore", ne-a scris una dintre prietenele tinerei. Prietenii i-au transmis astăzi mesaje de adio pe pagina sa de Facebook.

În fapt, conform poliţiştilor, tânăra conducea ieri o maşină în drumul spre Aiud, iar într-o curbă, înainte de localitatea Unirea, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus de un bărbat din Hunedoara.

Maşina lovită a fost proiectată într-o alta, condusă de un bărbat din Aiud. Singura victimă a accidentului a fost tânăra, care a suferit leziuni grave şi a fost transportată în stare gravă la spitalul din Aiud. Cauza probabilă a accidentului e neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, "ieri dimineaţă ploua", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, Luminiţa Prodan.

Tânăra a ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) Cluj ieri, unde a fost stabilizată. "De aici a fost transferată la Terapie Intensivă, la Chirurgie I. Am stabilizat-o şi am transferat-o noaptea trecută", a spus şeful UPU Cluj, Dorin Mureşan.

Comenteaza