O tânără a murit pe loc într-un accident pe centura Dezmir-Apahida VIDEO

O tânără a murit pe loc într-un accident pe centura Dezmir-Apahida VIDEO
Trei maşini au fost implicate într-un accident de circulaţie, în urmă cu puţine momente, în Apahida. Din primele informaţii, şase persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

UPDATE - ADAUGĂ IMAGINI ŞI DECLARAŢII VIDEO. CLICK PE PRIMA FOTOGRAFIE

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu" al Județului Cluj intervine la fața locului cu două autospeciale, un echipaj SMURD și două ambulanțe.

UPDATE: "Traficul rutier este întrerupt pe Centura Apahida-Vâlcele, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Cauza probabilă a accidentului a fost depăşirea neregulamentară. Se estimează că circulaţia va fi reluată peste o jumătate de oră. Până atunci, autovehiculele vor fi deviate pe DN1C, prin Apahida", transmite centrul Infotrafic.

UPDATE: "În accident au fost implicate 3 autoturisme. Conducătorul unui autorism care conducea înspre Gherla a efectuat o manevră de depășire a unui alt autoturism care circula în aceeaşi direcţie, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un al treilea autoturism care circula înspre Cluj-Napoca. În urma accidentului au rezultat 2 victime", a delcarat Adriana Vornicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

O tânără de 26 de ani a murit pe loc. Aceasta se afla, în dreapta şoferului, în maşina care venea regulamentar spre Cluj-Napoca. La volan se afla fratele victimei.

Şoferul vinovat de producerea accidentului are 20 de ani şi avea permis de conducerea abia din primăvara acestui an.

Comenteaza