Obligarea lui Boc de a nu mai folosi Fondul de Rezervă, printre măsurile care ar aduce venituri suplimentare, propuse de USL Cluj

Obligarea lui Boc de a nu mai folosi Fondul de Rezervă, printre măsurile care ar aduce venituri suplimentare, propuse de USL Cluj
USL a lansat un set de propuneri pentru relansarea economiei şi veniturile suplimentare la buget.

Potrivit PSD Cluj, USL a realizat un set de propuneri pentru relansarea economiei şi crearea noilor locuri de muncă. Printre aceste se numără reducerea TVA, respectarea legii de indexare a pensiilor şi menţinerea cotei de cofinanţare de la buget.

USL a mai propus şi nişte măsuri care ar aduce venituri suplimentare la buget. Aici Uniunea Social Liberală s-a referit la obligarea primului-ministru de a nu mai folosi Fondul de Rezervă al Guvernului decât pentru situații de urgență, la blocarea cheltuielilor de partidsau la metodele de atragere a fondurilor europene.

„În actualul context, reluăm recomandarea pe care USL i-a transmis-o dlui Emil Boc de a iniția rapid un dialog Putere - Opoziție - BNR pentru definirea clară a măsurilor necesare evitării unei noi crize în România. Există soluții, dar este nevoie doar de voința politică a celor care ne guvernează de a ține cont de ceea ce restul societății îi transmite", a declarat Remus Lăpușan, președinte PSD Cluj.

Vezi în documentul de mai jos ce alte propuneri mai ai membrii USL

Comenteaza