Breaking news ŞOC! A murit AVICII. DJ-ul a a fost la Cluj, la prima ediție Untold

ŞOC! A murit AVICII. DJ-ul a a fost la Cluj, la prima ediție Untold

AVICII a fost găsit mort în Muscat, Oman, în după-amiaza zilei de vineri, 20 aprilie , au anunţat reprezentanţii artistului.

Tim Bergling, născut în 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele scenic Avicii, este un DJ, remixer și producător muzical suedez. În 2012 s-a clasat pe locul 3 în topul anual "Top 100 DJs" publicat de către revista DJ Magazine, iar în 2013 a repetat performanța.

El a fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, în 2012 pentru piesa "Sunshine" în colaborare cu David Guetta și în 2013 pentru piesa "Levels".

Autorităţile nu s-au pronunţat încă asupra motivului privind decesul artistului.

Cum descria in 2015 primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, dupa prezenţa sa (alături de soţie) la show-ul DJ-ului suedez Avicii, la prima ediţie UNTOLD

"A fost o atmosferă extraordinară şi nu cred că te poţi simţi decât nemaipomenit în prezenţa atâtor mii de tineri, care dau atât de multă energie pozitivă şi optimism, şi am încredere că generaţia aceasta este una responsabilă. Sunt nişte tineri minunaţi şi mă bucur că au valori în care cred, sunt civilizaţi şi se bucură de fiecare moment. Muzica la care asistă şi pe care încerc şi eu să o înţeleg este una a prezentului, iar Avicii este unul dintre favoriţii mei, pe care îi am la suflet", a afirmat Boc.

Boc recunoştea la acea vreme că este fan Avicii şi că are ca ton de apel pe telefonul mobil una dintre piesele artistului. Piesa sa preferată de la Avicii este "Wake Me Up".

Comenteaza