ŞOC LA CLUJ. Lăpuşan: Plecarea Nokia va da un semnal foarte prost pentru viitoare investiţii

ŞOC LA CLUJ. Lăpuşan: Plecarea Nokia va da un semnal foarte prost pentru viitoare investiţii
Închiderea fabiricii Nokia din comuna clujeană Jucu va afea un efect „dezastruos” din punct de vedere al locurilor de muncă şi va reprezenta şi o lovitură de imagine pentru alte investiţii, conform lui Remus Lăpuşan, preşedintele PSD Cluj.

„În primul rând o să fie dezastruos din punct de vedere al angajaţilor de acolo. Era vorba de locuri de muncă, care erau sigure. În al doilea rând s-a dovedit că aşa cum a procedat în alte părţi a procedat şi aici şi acest lucru trebuia preîntâmpinat. Autorităţile judeţene trebuia să preîntâmpine această situaţie, conform responsabilităţilro pe care şi le-au asumat în timp. Pe de altă parte trebuie luate şi nişte măsuri. Ar trebui să facem o campanie împotriva Nokia, ar trebui să fim mult mai atenţi cu privire la investitorii multinaţionale care vor să vină aici", a precizat Lăpuşan.

Preşedintele PSD Cluj a adăugat că autorităţile, „în frunte cu premierul, trebuia să preîntâmpine această situaţie". „Încă se mai pot face anumite lucruri", a adăugat Lăpuşan.

 

Comenteaza