Şofer începător, prins cu 225 km/h pe Autostrada Transilvania

Şofer începător, prins cu 225 km/h pe Autostrada Transilvania
Un tânăr de 23 de ani a rămas fără permis pentru 3 luni de zile după ce a fost prins de poliţiştii clujeni conducânt cu 225 km/h pe Autostrada Transilvania. Şoferul avea permis abia din luna ianuarie, iar în maşină se mai afla şi o tânără.

"Astăzi, 12 mai, în jurul orei 13.30, poliţiştii Biroului Autostrăzi Transilvania au depistat pe Autostrada Transilvania - Calea 2 (Gilău - Turda) un tânăr de 23 de ani, din judeţul Cluj, care conducea un autoturism având o viteză de 225 km/h, conform înregistrării făcute cu aparatul radar. Conducătorul auto a fost oprit de poliţişti care l-au sancţionat contravenţional cu amendă, fiindu-i totodată suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Cluj.

În urma unei acțiuni organizate în cursul acestei dimineți pe Autostrada Transilvania, polițiștii clujeni au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea OUG 195 din 2002 în valoare totală de 3.075 lei și au fost reținute 3 permise de conducere.

Recordul de viteză înregistrat anul acesta pe Autostrada Transilvania este de 234 km/h.

 

Comenteaza