Şofer român, prins în Anglia transportând imigranţi clandestini

Şofer român, prins în Anglia transportând imigranţi clandestini
Imigranţii clandestini au fost descoperiţi la bordul unui camion condus de un român şi care, potrivit unor informaţii, şi-ar fi început călătoria din România, relatează The Telegraph.

Cei 16 imigranţi clandestini se aflau la bordul vehiculului care a fost oprit pe autostradă joi după-amiază, cu puţin înainte de ora locală 15.00, în comitatul englez Bedfordshire. Persoanele au fost reţinute după ce poliţia a primit informaţii că mai mulţi imigranţi călătoresc la bordul unui camion pe autostrada M1, relatează mediafax.ro.

Potrivit informaţiilor, camionul şi-ar fi început călătoria din România şi se îndrepta spre nord dinspre comitatul englez Essex. "Şoferul este român, deci este posibil ca cei de la bord să fi venit din România", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei pentru BBC.

Serviciile de ambulanţă au oferit asistenţă celor aflaţi la bord iar acum toţi se află în stare stabilă. Poliţia din Bedfordshire a spus că unii dintre ei aveau probleme de respiraţie şi au fost transportaţi la spital ca măsură de precauţie înainte de a fi plasaţi în custodia poliţiei.

 

 

Comenteaza