Şofer trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist din Cluj

Şofer trimis în judecată după ce a încercat să mituiască un poliţist din Cluj
A încercat să mituiască un poliţist din Cluj după ce a fost prins la volan deşi avea permisul suspendat. Omul legii a refuzat şi l-a denunţat. Isprava s-a terminat la tribunal, şoferul fiind trimis în judecată, în stare de libertate.

"Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului S.V. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Cauza a fost instrumentată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Cluj, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală.

În data de 20.05.2016, S.V. a oferit, cu titlu de mită, suma de 2.000 de lei unui agent din cadrul postului de poliţie Cîțcău, județul Cluj, pentru ca acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de constatare a unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în condițiile în care S. V. avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Agentul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunțat fapta, S. V. fiind prins în data de 24 mai 2016 în flagrant delict în momentul în care, fiind citat la postul de poliție pentru a fi audiat în calitate de suspect în dosarul penal 533/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, a remis denunţătorului suma de 2.000 de lei, în contextul discuțiilor și promisiunilor anterioare", arată Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj.

 

Comenteaza