Şoferi INCONŞTIENŢI. O femeie a fost rănită de o piatră căzută dintr-o masina şi lăsată într-o baltă de sânge

Şoferi INCONŞTIENŢI. O femeie a fost rănită de o piatră căzută dintr-o masina şi lăsată într-o baltă de sânge
Incidentul s-a petrecut în localitatea clujeană Dumbrava, comuna Căpuşu Mare.

Femeia de 43 de ani păşeşte spre cabinetul de la IML Cluj. Cu greutate, din cauza picorului aflat în ghips. Faţa ei trădează multă durere, care pare a se potoli după ce primeşte un scaun ca să se aşeze pe el.

Mărturiseşte că abia în urmă cu trei zile a ieşit din spital, de la Huedin, unde a stat internată 10 zile. Povesteşte, necăjită, tuturor celor ce sunt dispuşi să-i afle suferinţa: "Eram pe stradă, pe jos, în 30 iunie, în localitatea Dumbrava din comuna Căpuşu Mare. La un moment dat pe şosea a trecut spre Oradea un jeep neacoperit, încărcat cu pietre de diferite mărimi. Şi pentru că maşina gonea cu viteză mare, la o curbă au căzut din ea mai multe pietre. M-am ferit de una dintre ele, dar alta m-a lovit în picior".

Femeia s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge, iar fiul ei în vârstă de 12 ani a sunat la numărul de urgenţă 112. Salvarea a venit în câteva minute, de la Huedin, iar femeia a fost transportată la secţia de chirurgie a spitalului, unde medicii au supus-o unei operaţii, prilej cu care i-au tratat cele patru tendoane afectate de bolovan şi, de asemenea, i-au pus la loc degetele rupte de la piciorul stâng.

Din fericire - relatează femeia - poliţiştii de la "rutieră" au reuşit să-l oprească după numai câţiva kilometri pe şofer, iar apoi au vizitat-o la spital şi au îndrumat-o spre IML Cluj, pentru obţinerea unui certificat medico-legal.

"Am să-i fac plângere penală şoferului, fiindcă ceea ce mă supără cel mai tare e faptul că n-a oprit măcar să vadă ce-am păţit: trăiesc, am murit sau pur şi simplu să-mi acorde primul ajutor. Puteam muri în faţa băiatului meu de 12 ani, dar am avut noroc cu salvarea că a venit repede şi m-a dus la spital", declară, la final, femeia.

Comenteaza