Şoferii indisciplinaţi, pişcaţi dur de poliţişti. Câţi au rămas fără permis

Şoferii indisciplinaţi, pişcaţi dur de poliţişti. Câţi au rămas fără permis
Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au desfăşurat marţi o nouă acţiune preventivă pentru reducerea riscului rutier.

Ei au acţionat cu precădere pentru prevenirea evenimentelor rutiere în care sunt implicaţi pietoni, a evenimentelor rutiere din zona trecerilor la nivel cu calea ferată, precum şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul consumului de alcool.

Prin urmare, agenţii rutieri au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza judeţului, pentru abaterile constatate fiind nevoiţi să aplice 180 de sancţiuni contravenţionale. Dintre acestea, pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată au fost aplicate 18 sancţiuni, fiind reţinute opt permise de conducere.

"De asemenea, nouă conducători auto au fost depistaţi circulând sub influenţa alcoolului. Acestora li s-a reţinut permisul de conducere, fiind sancţionaţi contravenţional, conform O.U.G 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. În cadrul acţiunilor au fost constatate două infracţiuni privind conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului", au transmis oamenii legii.

Comenteaza