Video Şoferul care a smuls cu maşina un copac din rădăcini pe strada Bucium avea 0,93 alcoolemie

Şoferul care a smuls cu maşina un copac din rădăcini pe strada Bucium avea 0,93 alcoolemie

La accidentul din Cluj-Napoca de pe strada Bucium produs noaptea trecută au intervenit şi poliţiştii. Aceştia au constatat că şoferul care a smuls pur şi simplu cu maşina un copac din rădăcini avea 0,93 alcoolemie. 

"La data de 17 martie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Bucium, din municipiul Cluj-Napoca.

Din primele date s-a constatat că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din județul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul înspre strada Primăverii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un arbore aflat în afara părții carosabile.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. La fața locului au intervenit echipaje din cadrul I.S.U. Cluj care au reușit să-l extragă pe tânăr din autoturism.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru mai multe investigații de specialitate", a transmis IPJ Cluj.

Sursa video: Info Trafic Cluj-Napoca Dănuț Sabău

Comenteaza