Foto Cum a furat locul de parcare din centrul Clujului şoferul unui bolid de lux

Şoferul unei bolid de lux a găsit o soluţie ca să nu plătească locul de parcare din Piaţa Unirii în municipiul Cluj-Napoca. Oamenii spun că era sub demnitatatea lui să dea câţiva lei, din moment ce avea BMW. 

Imaginile au fost fimate în parcarea din Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Şoferul unui BMW cu numere străine a găsit un truc ca să nu prezinte tichetul care dovedeşte că a plătit pentru timpul petrecut în parcare.

Acesta s-a plasat chiar în spatele unei alte maşini şi a ţâşnit din parcare cu riscul de a provoca un accident sau de a fi lovit de barieră. A scăpat însă cu bine, pentru că bariera nu a apucat să coboare şi a găsit o fracţiune de secundă ca să iasă nevătămat.

Chiar dacă a fentat bariera, lucrurile s-ar fi putut termina prost deoarece un autobuz CTP care avea verde la semafor l-a evitat la mustaţă, astfel că şoferul cu BMW a putut să gonească în continuare pe străzile Clujului, în căutare de senzaţii tari, a scris adevarul.ro.

Se pare că pentru şoferul bolidului a meritat, atâta timp cât nu a trebuit să prezinte dovada plăţii şi a avut parte şi de ceva adrenalină. Trecătorii şi cei care l-au observat au dezaprobat gestul. „Era sub demnitatea lui să dea câţiva lei”, a comentat cineva cu ironie. 

Alţii au spus că "bombardierul merita oprit de poliţie ca să platească amenda şi să-şi predea permisul de conducere". 

Comenteaza