Oficial: Scorpions concertează la Cluj PLUS Ce altă trupă de top vine să inaugureze Cluj Arena

Oficial: Scorpions concertează la Cluj PLUS Ce altă trupă de top vine să inaugureze Cluj Arena
Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a confirmat astăzi că celebra trupă germană Scorpions va concerta pe Cluj Arena.

Concertul Scorpions va avea loc la Cluj în 8 octombrie, deşi trupa a scos evenimentul de la Cluj de pe site. Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a explicat că trupa a scos concertul de pe site pentru că acesta nu fusese însă confirmat de partea română.

”Confirm că vine Scorpions. Am avut mare noroc că am prins o variantă bună, având în vedere că noi nu vrem să cheltuim nici un ban. Toate cheltuielile legate de acest concert le va suporta firma Fun Time din Bucureşti, cea care a dus în România trupa Metallica şi pe Sting. Cele mai ieftine bilete vor putea fi achiziţionate la preţul de 50 de lei, în număr de 15.000. Am pus condiţia ca preţul biletelor să fie dus cât mai jos posibil”, a spus Tișe.

Șeful județului a venit și cu o surpriză. O altă trupă cunoscută, va cânta de asemenea la inaugurarea noului stadion.

"În 9 octombrie, trupa vedetă va fi Smokie, formaţie care a fost celebră în anii '80. Preţul biletelor va pleca de la 30 de lei", a mai declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Biletele de 50 de lei pentru concertul Scorpions şi, respectiv, 30 de lei pentru Smokie sunt în număr de 15.000, dar vor fi şi bilete mai scumpe, inclusiv cele pentru VIP. "Cred că vor putea intra 50.000 de spectatori", a declarat Tişe.

Smokie a mai fost la Cluj în ultimii ani. Iată imagini de la unul dintre concertele trupei.

Alin Tişe a afirmat astăzi că inaugurarea stadionului va avea loc chiar la 1 octombrie. În acea zi, de la ora 14:00, publicul va avea acces gratuit în arenă până noapte târziu. "Va fi o zi a porţilor deschise la Cluj Arena. Vom aprinde reflectoarele, iar clujenii vor avea acces în fiecare încăpere a a stadionului până noaptea târziu, apoi stadionul va intra în pregătiri pentru concerte. În afară de Scorpions şi Smokie vor concerta şi trupe româneşti", spune şeful CJ.

În seara zilei de 8 octombrie vor cânta Semnal M, Compact şi Voltaj, iar Scorpions va urca pe scenă la ora 21.00 şi va cânta cel puţin 90 de minute. În 9 octombrie, de la 12 la 16, vor fi patru ore de folclor: vor cânta, printre alţii, Aurel Tămaş, Sava Negrean şi Dumitru Fărcaş. Seara, înaintea concertului Smokie, vor evolua Loredana, Smiley şi, posibil, Andra.

Cluj Arena este finalizat în mare parte și va fi complet terminat la 30 septembrie, inclusiv zona exterioară. Inaugurarea va avea loc cu concertele anunțate de Tișe, dar și cu un meci de fotbal. Universitatea Cluj speră să o aibă ca adversară pe formația ai cărei antrenori sunt Dan Petrescu și Cristi Pojar, Kuban Krasnodar.

Comenteaza