Oprit de două ori de poliţie în cinci ore. Prima oară conducea băut, a doua oară a făcut accident

Oprit de două ori de poliţie în cinci ore. Prima oară conducea băut, a doua oară a făcut accident
Un clujean a fost prins aseară băut la volan. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere. Câteva ore mai târziu, bărbatul a provocat un accident de circulaţie pe DN1 E60.

Petru B. de 28 de ani, din Negreni, a fost depistat aseară în jurul orei 23 de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin, în timp ce conducea o maşină pe raza localităţii Ciucea, având o alcoolemie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut.

La ora 4 dimineaţa, acelaşi şofer a fost implicat într-un accident rutier pe DN1-E60, la km. Bărbatul a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune laterală cu un alt autoturism.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere retras, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 87 al. 1 şi art. 86 al. 2 din OUG 195/2002 republicată.

Etichete
Comenteaza