Oraşul din Europa care îţi oferă 100 de euro de cheltuială dacă mergi să-l vizitezi

Oraşul din Europa care îţi oferă 100 de euro de cheltuială dacă mergi să-l vizitezi
| Foto: citizen-femme.com

Elveţia încearcă o nouă strategie de marketing pentru a promova turismul intern. Mai precis, oraşul elveţian Geneva doreşte să atragă vizitatori oferindu-le 100 de franci elveţieni (93 de euro), scrie The Independent.

Vizitatorii nu vor primi bani cash, dar vor primi un card cadou pe care îl pot folosi la hoteluri, restaurante, cafenele şi baruri. Oaspeţii trebuie să stea cel puţin două seri într-un hotel pentru a putea beneficia de bani.

Totodată, banii ar putea fi folosiţi în peste 100 de business-uri partenere. Aici sunt incluse hotelul de cinci stele Mandarin Oriental Genève, Four Seasons Hôtel şi alte 56 de locaţii. Valabilitatea cardului este până în data de 31 decembrie 2020 şi nu se poate converti în cash.

Turismul în pandemie a avut foarte mult de suferit, dar investitorii din turism vin cu strategii noi pentru a atrage vizitatori. Un alt exemplu este cel al Insulelor Canare, care au început să le ofere turiştilor asigurări gratuite privind incidentele legate de coronavirus.

Mişcarea, lansată de Departamentul Turismului, Industriei şi Comerţului în parteneriat cu firma de asigurări AXA, acoperă atât cetăţenii spanioli cât şi turiştii străini care se cazează într-unul din hotelurile de pe teritoriul insulelor, anunţă Ziarul Financiar

 

Comenteaza