Ordonanţa militară nr. 10 a fost publicată în Monitorul Oficial. Nu uitaţi de completarea declaraţiei pe proprie răspundere

Ordonanţa militară nr. 10 a fost publicată în Monitorul Oficial. Nu uitaţi de completarea declaraţiei pe proprie răspundere

Ordonanţa militară nr. 10, emisă luni de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a fost publicată în Monitorul Oficial. Chiar dacă persoanelor care au peste 65 de ani le-a fost acordat un interval mai larg în care pot circula în afara locuinţei, acest lucru se va face tot cu completarea unei declaraţii pe proprie răspundere.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Documentul reglementează circulaţia persoanelor care au împlinit vârsta de 65 de ani, în afara locuinţei/ gospodăriei, cărora li s-au acordat două intervale pe timpul zilei - între orele 7,00 - 11,00 şi 19,00 - 22,00 cu o declaraţie pe proprie răspundere completată.

Totodată, a fost prelungită suspendarea zborurilor din şi înspre România în cazul a 13 ţări.

Nu în ultimul rând, a fost reglementat faptul că, pe durata stării de urgenţă, trimiterile poştale înregistrate pot fi predate destinatarilor de către personalul Companiei Naţionale Poşta Română prin introducerea în cutia poştală sau, în lipsa acesteia, prin afişarea la adresa destinatarului, cu o singură excepţie - actele de procedură judiciară.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza