News alert Oroare într-un sat din Cluj! A violat fetele minore ale concubinei și a încercat să profite și de sora iubitei, o copilă de 12 ani

Oroare într-un sat din Cluj! A violat fetele minore ale concubinei și a încercat să profite și de sora iubitei, o copilă de 12 ani

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală. Ulterior, cel în cauză a fost arestat preventiv.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"La data de 2 august 2019, în urma unei sesizări privind comiterea unor fapte de agresiune sexuală asupra unor minore, polițiștii au demarat de îndată verificări pentru clarificarea situației și luarea unor măsuri ferme. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Mănăstireni, ar fi întreținut raporturi sexuale cu două minore - fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani", transmite IPJ Cluj. 

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului. În baza probatoriului administrat, la data de 2 august 2019, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de bărbat. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza