Pacient căzut de la etaj, la Spitalul de Psihiatrie din Cluj-Napoca

Pacient căzut de la etaj, la Spitalul de Psihiatrie din Cluj-Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați în miercuri seara să acorde sprijin unei persoane căzute de la înălțime pe un plafon al Clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că la Secția de Psihiatrie Pavilionul 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, o persoană de sex masculin ar fi căzut de la etajul 1, potrivit IPJ Cluj. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, acesta căzând pe un plafon din curtea interioară. Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de pompieri din cadrul ISU CLUJ pentru ca bărbatul să fie scos din acea zonă.

Persoana în cauză este un bărbat de 35 de ani. La o primă evaluare, victima a suferit o ruptură a membrului inferior stâng. Pentru a ajunge la aceasta, salvatorii au utilizat autoscară. Ulterior, bărbatul fiind conștient a fost predat echipajului SAJ pentru mai multe investigații de specialitate, a transmis ISU Cluj. 

În urma verificărilor, polițiștii clujeni au constat că bărbatul în vârstă de 35 de ani, din municipiul Zalău se afla internat în cadrul unității medicale la o secție cu regim deschis.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza