Pacientă în stare gravă, refuzată de 3 spitale. „În Clujul asta nicăieri nu este loc sa o interneze! Stăm acasă și așteptăm salvarea"

Pacientă în stare gravă, refuzată de 3 spitale. „În Clujul asta nicăieri nu este loc sa o interneze! Stăm acasă și așteptăm salvarea"

O tânără care abia respiră, conform surorii ei, s-a plimbat pe la 3 spitale fără a fi internată.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Pe Facebook, Ana Maria M a scris: Ce p*la mea se întâmplă în tara asta lui papură vodă????? Ieri ( 27.06) sora mea se trezește cu o durere și inflamatie a amigdalelor, nemaiputând sa vorbească și sa respire!!! Mergem la infectioase, apă de ploaie ca ii spital covid și nimeni nu ne bagă în seama!!! Ne trimit la Clujana, sora mea încă nu putea vorbi și i se agravează starea din minut în minut. Acolo se recoltează sânge și atât!! Așteptăm 4h și ne trimit la ORL.

La spital la ORL nici măcar nu i se face un exudat faringian. Ii da un tratament incorect și o trimite acasă. Azi (28.06) la ora 6 dimineața ma suna mama ca sora mea se simte ftft rău. Amigdalele inflamate maxim, purulente, nu poate vorbi sau respira. Suna la salvare. Salvarea ajunge la ora 11.30…aflam ca are angina pultacee și ca are nevoie urgenta de penicilina/ampicilina injectabila și internare.

Dnu dr de garda suna după o salvare sa vina sa o interneze de urgență…pu*a salvare, pu*a internare…că cică nu sunt locuri. În Clujul asta nicăieri nu este loc sa o interneze!!! Stam acasă și așteptăm salvarea (dacă o sa vina), neștiind ce sa facem. Simți ca explodezi de furie. Bine că s-au pregătit atâtea locuri pt covid (polaris, sala de la expo, etc.) și tot spitalele pt cetățeni îs pline ochi. Peste tot și la toate știrile se zice câți mori de covid… Da de alte probleme!??? Ceilalți pacienți rămân fără tratament!??”

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza