Pagube de 40.000 de lei în urma accidentului mortal din Gherla

Pagube de 40.000 de lei în urma accidentului mortal din Gherla
Sâmbătă după masă, pe DN1C-E576, pe raza comunei Mintiu Gherlii, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei femei, rănirea ușoară a altei persoane şi avarierea a două autovehicule. Pagubele se ridică la suma de 40.000 de lei.

Conform primelor verificări, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Nicula, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN1C- E576, dinspre municipiul Dej, a efectuat o manevră de schimbare a direcţiei de deplasare prin viraj la stânga, fără a se asigura, întrând în coliziune cu autovehiculul.

Conducătorul autovehiculului, un bărbat de 33 de ani, din judeţul Bistriţa- Năsăud, circula în aceeaşi direcţie şi era angajat regulamentar în depăşirea autoutilitarei.

În urma impactului, ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă, intrând în canalul din partea stângă, autoutilitara răsturnându-se pe plafon. Accidentul s-a soldat decesul unei femei de 31 ani, din comuna Mintiu-Gherlii, pasageră în autoutilitară şi cu rănirea uşoară a conducătorului autoutilitarei.

Valoarea pagubelor a fost de aproximativ 40.000 de lei. Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

 

Comenteaza