Panou al bloggerilor clujeni, expus la Primăria Cluj-Napoca. Îi urmăreşti?

Panou al bloggerilor clujeni, expus la Primăria Cluj-Napoca. Îi urmăreşti?
Bloggerii clujeni au inaugurat sâmbătă noua versiune a Panoului Bloggerilor Clujeni, expus la Primăria Cluj-Napoca alături de lista instituțiilor de presă din oraș.

În anul 2011, la publicarea primei liste a bloggerilor din Cluj, au fost numărate mai mult de 100 de bloguri. În prezent lista bloggerilor activi depășește cifra 70, iar comunitatea se dorește a fi una închegată, un grup care să se implice activ în promovarea și dezvoltarea orașului. 

"Ne dorim o comunitate unită, care să dezvolte proiecte comune ce vor ajuta la dezvoltarea și îmbunătățirea imaginii orașului nostru. Ne putem implica cu mai mult decât un "like & share" și nu vrem să ne rezumăm la a critica online, fără a veni cu o soluție pe care să o și implementăm", a afirmat bloggerul Dan Ciulea.

Lansarea panoului a avut loc în cadrul unui eveniment ce se dorește să devină o tradiție lunară a comunității lor, prilej cu care a fost anunţată înfiinţarea Asociaţiei Bloggerilor Clujeni. 

"Asociația  va aduna bloggeri doritori să se implice mai mult în promovarea și dezvoltarea orașului nostru, prin diverse proiecte și voluntariat. Acest grup poate fi o voce puternică în online, ce poate aduce beneficii în offline, iar împreună ne vom putea implica activ în schimbarea orașului în mai bine", a specificat un alt membru al comunităţii, Gabriel Aldea.

Întâlnirea lor a avut loc în cadrul ClujNeverSleeps, unul dintre principalele proiecte ale Capitalei Europene a Tineretului 2015. 

Comenteaza