Parcare cu plată la Iulius Mall. Cât costă să îți lași mașina în centrul comercial

Parcare cu plată la Iulius Mall. Cât costă să îți lași mașina în centrul comercial
| Foto: facebook.com

Conducerea mall-ului din Gheorgheni a decis să taxeze intrarea în parkingul subteran și a anunțat noile tarife. Decizia va intra în vigoare în curând.

Managementul centrului comercial a anunțat că parcarea, destinată clienților și angajaților din zona office, "este utilizată excesiv de persoane a căror activitate nu este în legătură directă cu mall-ul pentru un timp nelimitat sau ca o cale de legătură între diferite zone ale orașului, cauze care determină trafic îngreunat și dificultăți pentru cei care vin la cumpărături".

Decizia de a-i taxa pe şoferii care parchează la Iulius Mall "va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare pentru clienți și va contribui la mobilitatea urbană, încurajând utilizarea transportului în comun", susține conducerea centrului comercial.

Tariful pentru parcarea în parkingul Iulius Mall va fi de 3 lei/oră, prima oră fiind gratuită. Clienții hipermarketului Auchan și ai spălătoriei auto vor beneficia de o oră de gratuitate suplimentară, iar cei care vin la Cinema City vor avea la dispoziție două ore de gratuitate adăugate la cea acordată tuturor clienților.

Iulius Mall Cluj a anunţat că va suplimenta numărul de spații de parcare pentru biciclete, astfel încât să încurajeze deplasarea cu mijloace alternative de transport.

Comenteaza