"Parcare" de pomină: şi-a lăsat maşina fix în gardul unei case VIDEO

O şoferiţă a fost duminică protagonista unui accident spectaculos de circulaţie, în urma căruia maşina pe care o conducea s-a înfipt în gardul unei case.

Conducătoarea auto, o dejeancă, a virat de pe strada Nichita Stănescu spre strada Mihai Viteazu din localitate, dar din cauza demarajului prea puternic, fiind vorba de o stradă în rampă, nu a reuşit să drepte volanul, maşina sa oprindu-se pe terasa unei case, după ce a trecut printr-un gard din beton şi a rupt o ţeavă de gaz, relatează dejeanul.ro.

Din fericire, martorii evenimentului rutier au avut prezenţă de spirit şi au oprit imediat alimentarea conductei cu gaze naturale, iar şoferiţa şi soţul ei, pasager în maşină, au scăpat teferi. 

Potrivit publicaţiei menţionate, conducătoare auto nu avea încheiată asigurarea obligatorie a autoturismului, motiv pentru care vor fi nevoiţi să suporte toate pagubele din propriul buzunar, dar şi să plătească o amendă, pentru punerea în circulaţie a unui autovehicul fără poliţă de asigurare obligatorie. 

 

Comenteaza