Parcare publică de peste 100 de locuri în Floreşti. A început şantierul

Parcare publică de peste 100 de locuri în Floreşti. A început şantierul

Au început lucrările de amenajarea a unei parcări publice pentru peste 100 de locuri de parcare în cea mai mare comună din ţară. 

"Au început lucrările de realizare a parcării publice din zona ANL (de langa Ansamblul ANL 7, ultimul pe partea stângă), care va deservi zona Cetatea Fetei şi va avea peste 100 de locuri de parcare. Spre finele acestei luni vor începeă şi lucrările de realizare a Parcului de Joacă şi Agrement de pe locatia fostului Poligon, parc ce se va întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 mp", transmite primarul Floreştiului, Horia Şulea. 

Parcul, amenajat pe partea de sud a fostului poligon, va avea suprafaţa de 15.760 de metri pătraţi. Locul de joacă şi agrement de pe strada Tăuțiului va avea, pe suprafaţa de 965 mp, 5 ansambluri de joacă mari, cu balansoare, echipament de joacă de căţărare, leagăne, minitribună, scenă, grup sanitar, foişor şi cişmea.

Primarul din Florești anunța, încă din 2017, că vrea să tranforme poligonul militar de 8,8 ha preluat de la Ministerul Apărării (MApN) într-un centru cultural, sportiv și de agrement. În 12 august 2019 a venit cu precizări legate de această investiție. Mai multe detalii AICI!

Comenteaza