Parcul Babeș și Grădina Botanică au fost închise pentru public

Parcul Babeș și Grădina Botanică au fost închise pentru public

Universitatea Babeș-Bolyai a decis azi suspendarea accesului publicului în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu”, în Grădina Botanică „Alexandru Borza”, precum și în celelalte centre de practică ale UBB.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Decizia vine în contextul întăririi măsurilor de prevenție adoptate la nivel național în contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-COV-2, dar și pe fondul reducerii semnificative a activităților și numărului de persoane prezente în ultima perioadă în spațiile administrate de UBB.

”Personalul care asigură paza, curățenia și întreținerea își va desfășura activitatea respectând toate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19 adoptate până în acest moment” se arată într-un comunicat al instituției.

Universitatea Babeș-Bolyai a decis, în cursul ultimelor două săptămâni următoarele măsuri legate de epidemia cu coronavirus: suspendarea temporară a cursurilor față în față, închiderea cantinelor universitare, suspendarea tuturor activităților care implică aglomerări de persoane în spațiile închise ale Universității.

De asemenea, au fost oprite toate deplasările externe, au fost sistate toate cazările noi în căminele UBB, iar în toate spațiile au fost adoptate măsuri suplimentare de siguranță sanitară.  

În același timp, UBB a suspendat penalitățile pentru întârzierea plății taxei de școlarizare, dar și plata regiei de cămin până la remedierea situației cauzate de epidemie. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza