"Părculeț... drăguț" la Cinema Dacia, în Mănăştur, lângă "toaleta bețivilor şi a drogaţilor" / "Chiar e mizerabilă zona aia"

"Părculeț... drăguț" la Cinema Dacia, în Mănăştur, lângă "toaleta bețivilor şi a drogaţilor" / "Chiar e mizerabilă zona aia"
| Foto: Facebook - Trăiesc în Mănăştur

Cinematograful Dacia din cartierul clujean Mănăștur a fost reabilitat de Primăria Cluj-Napoca datorită implicării clujenilor în ”Bugetarea participativă”. Din nefericire, unii clujeni se implică acum doar ca să distrugă... zona din jur. 

Pe o pagina de Facebook a cartierului clujean Mănăştur a fost postată o fotografie cu părculeţul amemnajat de municipalitate lângă Cinematograful Dacia. Zona este împânzită cu grafitti dar şi cu o mulţime de gunoaie.

Deşi unii dintre cei care au copilărit în zonă sunt mândri de carierul lor, cei care traversează în prezent zona spun că acolo îşi fac veacul oameni periculoşi şi zona e extrem de insalubră.

"Părculețul este destul de drăguț, tot timpul sunt copii care se joacă acolo. Problema e cui cei care trec p-acolo și aruncă tot felul de gunoaie. Tot p-acolo mulți își plimbă câinii (nu știu dacă ar avea voie...).

Problema principală în schimb este gangul care duce spre Unicarm, acolo-i toaleta bețivilor și a țiganilor care-și petrec timpul în față la Minerva. (Rromi nu sunt acolo pentru că rromii au loc de muncă). (...) E păcat că unii își bat joc de un loc atât de frumos!", a scris un clujean lângă fotografia de pe pagina Trăiesc în Mănăştur. 

"Chiar e mizerabilă zona aia, pereții desenați, pe la etaj mult gunoi, sticle sparte, zici că e după război, pereți rupți, cred ca noaptea își fac veacul pe acolo tot felul de dubioși, hoți, drogaţi", atrage atenţia un alt clujean. 

Comenteaza