Parlamentarul Giurgiu şi-a depus candidatura la Primăria Clujului ca independent. Vezi ce promite dacă va fi ales VIDEO

Parlamentarul Giurgiu şi-a depus candidatura la Primăria Clujului ca independent. Vezi ce promite dacă va fi ales VIDEO
Parlamentarul Mircia Giurgiu promite că dacă va fi ales primar va izola aproape toate blocurile din oraş şi îi va duce în excursii gratuite pe pensionari.

"Am ales să-mi depun candidatura în 1 Mai pentru că reprezint sindicatele şi întotdeauna am respectat ziua muncii, drept dovadă că sunt mai puţini aici, restul sunt la petrecere", a spus Giurgiu astăzi, la depunerea candidaturii la Biroul Electoral Local.

Primul punct din programul său de candidatură este crearea a 21.500 de locuri de muncă. "Sunt 21.500 de firme în Cluj şi dacă-i ajutăm cu facilităţi fiecare poate angaja fără probleme câte o persoană", explică el.

Totodată, Giurgiu promite că dacă va fi ales va demara un program de izolare termică a blocurilor, "în patru ani vor putea să fie izolate aproape toate blocurile". Mai mult, Giurgiu spune că dacă va fi ales vrea să stabilească un parteneriat între Primărie şi oamenii de afaceri, şi sindicalişti. "Vor fi birouri la primărie unde îşi vor desfăşura activitatea sindicalişti numiţi de cele patru confederaţii sindicale, reprezentanţi ai patronatelor şi care vor avea şi ei birouri la primărie pentru a veni cu propuneri şi soluţii, dar vor fi birouri şi pentru pensionari, avem nevoie de experienţa şi expertiza lor, sunt încă în putere şi doresc să se implice", arată el. În plus, promite Giurgiu, dacă va fi ales primar îi va duce în excursii gratuite pe pensionari, "în ţară şi străinătate, poate facem parteneriat cu alte oraşe din Europa".

Vezi mai jos declaraţia lui Mircia Giurgiu:

Comenteaza