Parteneriatul româno-maghiar și rolul facultății în dezvoltarea carierei, în dezbatere la UBB

Parteneriatul româno-maghiar și rolul facultății în dezvoltarea carierei, în dezbatere la UBB
Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeş-Bolyai (UBB) marchează deschiderea anului universitar 2014 -2015 printr-o serie de prelegeri și conferințe, în cadrul cărora va fi dezbătut parteneriatul româno-maghiar și rolul facultății în dezvoltarea carierei.

Astfel, luni, în Sala Jean Monnet a facultății, de la ora 11:00, Magdó János, directorul Direcției Europa Centrală în Ministerul Afacerilor Externe și a Comertului Exterior al Ungariei, va ține prelegerea cu tema "Experiențe și perspective maghiare într-un deceniu de integrare europeană".

De asemenea, debutul de an la programele master vine cu o provocare, prin prezentarea "Our Successfull Careers" (Carierele noastre de succes), în care membrii facultății vor vorbi despre rolul și rostul învățământului post-universitar în alegerea și dezvoltarea unei cariere. Evenimentul se va desfășuraura în Aula Facultății, de la ora 16.00.

Tot luni, de la ora 12.00 este inaugurat şi Centrul de Practică, la sediul facultății din str. Avram Iancu nr. 19, în cadrul programului european "Claudiopolis - orașul tinerilor", program de practică pentru elevi și studenți în domeniul științelor socio-umane.

Proiectul este realizat printr-un parteneriat între Facultatea de Filosofie, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Facultatea de Studii Europene, Colegiul Nat,ional "George Coșbuc" și Asociația "Inceptus" și este co-finant,at prin Fondul Social European, POSDRU 2007-2013.

 

 

Comenteaza