Festivalierii de la Untold vor avea internet Wi-Fi gratuit

Festivalierii de la Untold vor avea internet Wi-Fi gratuit

Participanţii care vin la Festivalul Untold de la Cluj vor beneficia gratuit de reţeaua Wi-Fi instalată în perimetrul acestuia de Orange, a anunțat compania de telecomunicații.

Aceasta a precizat că va asigura infrastructura de conexiune la internet 4G şi Wi-Fi, pentru a susţine traficul. La celălalt festival inițial de organizatorii Untold, Neversea de la Constanța, s-au consumat, în cele patru zile, 8,5 TB de date mobile, la reţea fiind conectaţi zilnic 20.000 de utilizatori. Patru antene GSM montate la Neversea au susţinut 8.000 de utilizatori care s-au conectat zilnic la Wi-Fi, consumând 3 TB de date mobile.

La scena Galaxy by Orange & Samsung vor fi prezenţi artişti renumiţi ca Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Seth Troxler,  Solomun. Cei care vor vizita zona Orange vor avea parte de o experienţă senzorială pusă în scenă de Samsung și vor putea intra în competiţie pentru a câştiga o excursie la NASA. De asemenea, în Parcul Central, la Cinema Orange TV Go vor rula cele mai noi filme.

Etichete
Comenteaza