Breaking news Update Foto Pasager suspect de CORONAVIRUS pe Aeroportul Cluj. Se află într-o aeronavă LOT, toţi călătorii sunt blocaţi până la sosirea medicilor

Pasager suspect de CORONAVIRUS pe Aeroportul Cluj. Se află într-o aeronavă LOT, toţi călătorii sunt blocaţi până la sosirea medicilor

Un avion al companiei aeriene poloneze LOT, care a aterizat pe aeroportul din Cluj, este izolat în aceste momente pe pistă, după ce la bord a apărut suspiciunea că o persoană ar fi infectată cu coronavirus.

UPDATE 15.08. Persoana care ar putea fi contaminată cu coronavirus este una dintre stewardese. Aceasta ar fi venit recent din Vietnam.

UPDATE 14.50. Până la această oră nu se știe exact dacă persoana vizată este o pasageră sau o stewardesă din cadrul companiei LOT. 

UPDATE 14:30 Un pasager aflat pe Aeroportul Internaţional Cluj a trimis pe adresa ZIUA de CLUJ o fotografie cu aeronava LOT în care se află pasagerul suspect de contaminare cu coronavirus.

Pasager suspect de COROVANIRUS pe Aeroportul Cluj. Se află într-o aeronavă LOT, toţi călătorii sunt blocaţi până la sosirea medicilor

În imagine se observă avionul garat într-o zonă izolată a aeroportului, cu medicii în echipamente speciale pregătiţi să pătrundă în aeronavă.

-----

ȘTIREA INIȚIALĂ: Tudorel Lupoaie, director operațional al Aeroportului Internaţional Cluj, a declarat pentru Libertatea că în acest moment se aşteaptă sosirea unor echipaje din oraş ale SMURD, Poliţiei şi Direcţiei de Sănătate Publică.

Vor fi făcute verificări pentru a se stabili dacă suspiciunile de infectare se confirmă. Pasagerii sunt izolaţi în acest moment în avion.

Potrivit unor informaţii neoficiale obţinute de Libertatea, pasagerul asupra căruia există aceste suspiciuni este o femeie, venită din Vietnam.

Comenteaza