Paşte 2021: circulația permisă până la 5 dimineața, magazine deschise până mai târziu. Staţiunile de pe litoral, deschise

Paşte 2021: circulația permisă până la 5 dimineața, magazine deschise până mai târziu. Staţiunile de pe litoral, deschise
| Foto: Facebook/MitropoliaClujului

Premierul Florin Cîțu anunță modificările pe care le va face guvernul odată cu prelungirea stării de alertă. Acesta spune că va propune ca, în noaptea de Înviere, circulația să fie permisă până la ora 05:00, iar magazinele să rămână deschise până la 20:00 înainte de Paște. Stațiunile de pe litoral vor fi deschise, iar unitățile de cazare pot fi ocupate cel mult 70%, anunță premierul.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Propuneri importante pe care le transmit astăzi Comitetului Național pentru Situații de Urgență: pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5:00; magazinele să rămână deschise până la ora 20.00 vineri înainte de Paște; stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% (exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte)”, scrie Florin Cîțu.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență urmează să se reunească joi, înaintea ședinței de Guvern în care va fi aprobată o nouă prelungire a stării de alertă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza