Patricia Kaas şi-a adus câinele la concertul de la Cluj

Patricia Kaas şi-a adus câinele la concertul de la Cluj
Cunoscuta cântăreaţă Patricia Kaas, care susţine diseară un concert la Sala Sporturilor de la Cluj, a venit la Cluj însoţită de căţelul ei.

"L-am adus cu mine, acum e în cameră şi îl voi duce şi la concert", a spus Kaas. "Mă însoţeşte peste tot, mai puţin pe scenă". Artista a subliniat că va susţine un program exclusiv din cântece ale cântăreţei Edith Piaf.

Patricia Kaas este o mare iubitoare a animalelor: primul căţel pe care l-a avut în copilărie fost un dalmaţian, o femelă căreia i-a dat numele Cindy. Ulterior, când a devenit cunoscută drept cântăreaţă, Patricia Kaas a avut un white setter albinos, Lolita, care a murit în 1998. Acum căţelul Patriciei Kaas este un bişon maltez, Tequila, care o însoţeşte oriunde merge.

Concertul de diseară de la Cluj, intitulat "Kaas cântă Piaf" e un omagiu adus acesteia. "Ar fi fost bizar să cânt, într-un concert care e un omagiu adus unei personalităţi muzicale, şi o melodie-două de-ale mele", a explicat Kaas, adăugând că a susţinut peste 80 de reprezentaţii cu acest spectacol şi că publicul nu i-a solicitat să cânte propriile melodii. Artista a mărturisit, de altfel, că se regăseşte foarte mult în piesele lui Piaf.

În România turneul a inclus reprezentaţii în Bucureşti şi Iaşi, dar artista a susţinut concerte în acest turneu la Londra şi New York. Concertul de la Cluj începe la ora 20.30, dar accesul spectatorilor e permis de la ora 19.

Etichete
Comenteaza