Patron, batut de catre un recidivist. "Nu ma angajezi? Ia o bâta pe spate"

Patron, batut de catre un recidivist.
Agresorul mai lucrase la acesta, însa numai pentru o zi, dupa care s-a plictisit.

Nagyosi Zoltan este un agricultor în vârsta de 43 de ani din localitatea Viisoara, de lânga Câmpia Turzii. Acesta s-a reprofilat, cu ceva timp în urma, dupa ce Combinatul de la Câmpia Turzii s-a dus pe râpa, astfel ca omul a început sa-si cultive cele sapte hectare de teren, mecanizat, cu muncitori alesi din rândul localnicilor.

Joi seara, acesta s-a trezit în curte cu un fost angajat, Marian, recidivist cu doua condamnari, caruia îi daduse sansa, nu demult, sa câstige cinstit la el o pâine. Însa, din pacate, Marian a venit la lucru doar pentru o zi, iar când s-a întors, a treia zi a venit cu samânta de scandal. La fel, povesteste Nagyosi, cu o zi în urma Marian l-a deranjat, în toiul noptii, cu telefoane insistente în care îl presa pentru angajare.

„Suparat, probabil, pe raspunsul meu negativ, acesta a intrat la mine-n curte si desi i-am spus sa iasa, a patruns vreo treizeci de metri în gospodarie. Toata familia mea s-a speriat de moarte, mai ales tatal meu, paralizat, si al carui asistent personal sunt. M-am înarmat cu o bâta si m-am dus la el, insistând sa iasa din curte. Însa acesta, cu îndemânare, mi-a smuls bâta din mâna si a început sa ma bata cu ea," povesteste barbatul. Dupa ce Marian si-a luat talpasita, multumit de corectia data patronului, victima a sunat la politie si la Ambulanta. Politistii au sosit degraba la fata locului, iar medicul de pe salvare i-a acordat primele îngrijiri, renuntând însa sa-l mai transporte la spital.

Vineri, în jurul amiezii, Nagyosi s-a deplasat la I.M.L. Cluj unde medicii, dupa ce l-au consultat, i-au recomandat doua zile de îngrijiri medicale. "Nu m-a lovit foarte rau, însa sunt nevoit sa-i fac plângere penala, ca sa nu ma mai trezesc, pe viitor, cu el la mine acasa si sa-mi faca cine stie ce. Omul e periculos, chiar daca a fost eliberat anul trecut, pentru buna purtare, de la Penitenciarul Gherla," adauga barbatul.

Comenteaza