Patru bănci care participă la noul program "Prima Casă" au semnat contractul. Vezi care sunt acestea

Patru bănci care participă la noul program
Patru din cele 12 bănci care şi-au anunţat intenţia de a acorda în continuare credite cu garanţia statului, pentru programul "Prima Casă", au semnat contractul.

Patru bănci au semnat până în prezent contractul cu Fondul Naţional de Garantare a Creditelor IMM pentru a intra programul "Prima Casă 4". total băncilor care şi-au anunţat intenţia de a acorda în continuare credite cu garanţia statului este în număr de 12, informează mediafax.

Băncile care au semnat contractul cu Fondul sunt  BCR, CEC Bank, Alpha Bank şi BRD. Clienţii trebuie să dispună de un avans de 5% din preţul de achiziţie al locuinţei ori din costul de construire. BCR a fost prima bancă care a semnat contractul şi conform acestei bănci dobânda variază şi este formată din Euribor la 3 luni plus o marjă de 3,95%.

Benefiaciar al programului "Prima Casă" poate fi orice persoană care nu deţine în proprietate exclusivă sau împreună cu partenerul legal de viaţă nici o locuinţă sau care deţine un spaţiu locativ mai mic de 50 de metri pătraţi.

 

Comenteaza