Patru clujeni au ajuns la spital intoxicaţi cu fum. Doi sunt în stare gravă

Patru clujeni au ajuns la spital intoxicaţi cu fum. Doi sunt în stare gravă
Cele patru persoane care au fost intoxicate cu fum, vineri, în Cluj-Napoca, au primit, iniţial, îngrijiri medicale la faţa locului, după care au fost transportate la spital.
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că intoxicaţia cu fum ar fi fost cauzată de o defecţiune la coşul de evacuare al centralei de încălzire din imobil.

"Patru persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani au fost intoxicate cu fum pe strada Nicolae Bălcescu din Cluj-Napoca şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Din primele informaţii două victime ar fi fost inconştiente, au fost scoase în afara imobilului în care se aflau, una semiconştientă iar ultima conştientă. Toate patru au fost transportate, ulterior, la spital, două persoane fiind în stare gravă. Se pare că intoxicaţia cu fum a fost cauzată de o defecţiune la coşul de evacuare al centralei de încălzire, fiind vorba despre o improvizaţie. Fumul degajat nu a fost urmat de incendiu", a spus Biriş.

ISU Cluj a trimis în zonă o autospecială de stingere a incendiilor, iar pompierii investighează incidentul pentru stabili cauzele exacte ale producerii intoxicării cu fum.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza