Patru inşi au atacat un bărbat şi fiica lui, însărcinată în cinci luni, într-un autobuz plin de călători

Patru inşi au atacat un bărbat şi fiica lui, însărcinată în cinci luni, într-un autobuz plin de călători
Autovehicolul în care s-a petrecut incidentul circulă între municipiul Câmpia Turzii şi comuna Frata

Miercuri, în jurul orelor 14.00, Ioan, un bărbat în vârstă de 52 de ani şi fiica lui, Andra, de 20 - aflată în luna a cincea de sarcină - tocmai urcaseră în autobuzul care urma să-i ducă din Câmpia Turzii până acasă, la Frata. Autovehiculul nu pornise încă din staţie şi cei aflaţi în autobuz au avut surpriza să se trezească, pe neaşteptate, faţă în faţă cu patru inşi puşi pe bătaie. Printre ei se afla şi un fost cumnat al lui Ioan, acesta din urmă fiind, se pare, obiectivul furiei lor. „Eu şi cu fata mea eram pe locurile din faţă când ne-au atacat. Aceştia l-au ameninţat pe şofer că-l omoară dacă porneşte, perioadă de timp în care o parte a călătorilor a părăsit autobuzul, care-ncotro, cei mai bătrâni renunţând însă să mai fugă, ghemuindu-se pe locurile lor", povesteşte bărbatul. „Lui tata i-au tras nişte pumni în figură, iar pe mine m-au lovit în zona feţei şi burţii, atât de tare încât am leşinat şi n-am mai ştiut nimic de mine pentru câteva minute. Iar de ieri, când a avut loc evenimentul, copilul meu nici nu mai mişcă în burtă", adaugă la rândul ei, plângând, Andra.  Reememorând evenimentele, tânăra femeie spune că poliţiştii, sosiţi la faţa locului au dus-o la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu înţelege în ruptul capului de ce aceştia l-au amendat, pe lângă cei patru agresori şi pe tatăl său, cu trei sute de lei, deşi el a fost cel bătut şi atacat. Apoi, referindu-se la sarcină, arată că şi-a dorit mult copilul pe care-l poartă în pântece şi afăcut mari eforturi ca să-l aibă şi ameninţă că în cazul în care se va întâmpla să piardă sarcina va merge până-n pânzele albe pentru pedepsirea cât mai severă a agresorilor.

Medicii legişti de la IML Cluj le-au eliberat celor doi certificate medicale în care le recomandă câte 2-3 zile de îngrijiri medicale, dar i-au trimis pentru consultări de specialitate: pe bărbat la Clinica de Neurologie, iar pe tânăra femeie însărcinată la Clinica de Ginecologie „Dominic Stanca".

"Ieri, la ora 13.51 poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpia Turzii au intervenit pe strada Laminoriştilor, în urma unui apel la numărul de urgenţă 112, cum c-ar fi o altercaţie în staţia de autobuz. Conflictul a fost aplanat şi întrucât nicio persoană din cele implicate nu a dorit să depună plângere pentru lovire, cei cinci bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 privind respectarii ordinii şi liniştii publice. Femeia, care n-a avut nicio implicare în scandal, a fost transportată la unitatea medicală pentru verificarea stării de sănătate şi nu au fost identificate, atunci, probleme medicale. De asemenea, menţionăm căîn cazul în care cineva dintre cei implicaţi în conflict va depune plângere, noi îi vom da curs", a declarat pentru Ziua de Cluj comisarul-şef Daniel Boie, din cadrul IPJ Cluj.

Comenteaza