Patru spărgători de cabane, prinşi de poliţişti. Prada preferată: uneltele electrice

Patru spărgători de cabane, prinşi de poliţişti. Prada preferată: uneltele electrice
Poliţiştii clujeni au prins luni, în urma unei acţiuni pentru prevenirea faptelor anti-sociale, patru persoane bănuite de comiterea mai multor furturi.

Razia a fost desfăşurată de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla şi a vizat identificarea persoanelor bănuite de comiterea de furturi din locuinţe, din cabane, de autoturisme ori din acestea, precum şi recuperarea prejudiciilor create. Totodată, s-a acţionat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale ori executarii unor pedepse, ori sunt declarate dispărute.

"În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi patru hoţi şi s-au recuperat bunuri despre care există indicii că ar proveni din astfel de fapte, în valoare de aproximativ 7.300 de lei", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Unul dintre infractori prinşii, un bărbat de 23 ani din Dej, este bănuit că ar fi pătruns fără drept în mai multe anexe ale unor locuinţe şi cabane din Mintiu Gherlii şi Buneşti, de unde ar fi sustras cu precădere unelte electrice. Alt hoţ, un bărbat din comuna Livezile, judeţul Bistriţa-Năsăud, ar fi pătruns prin efracţie într-o cabană de agrement situată în localitatea Buneşti şi şi-ar fi însuşit tto unelte electrice.

Cercetările continuă în cauzele avute în atenţie de poliţişti pentru a se stabili circumstanţele în care au fost săvârşite infracţiunile şi pentru luarea măsurilor care se impun.

Comenteaza