Patru zile de spectacol ecvestru: Cupa României la Obstacole s-a întors la Salina Equines

Cupa României la Obstacole are loc la Turda, în perioada 24-27 iunie, în centrul de echitație Salina Equines din cadrul noului complex turistic "Biniște și cai".

La startul competiției s-au aliniat 110 cupluri, cai și sportivi, care se vor întrece pe parcursul a 4 zile. Probele încep dimineața, la ora 8:30, și se desfăsoară pana în jurul orei 18, în toate cele patru zile de concurs.

Cupa României la Obstacole de la Turda este cea mai importantă din calendarul competițional din 2021 și este detinată atât amatorilor, cât și sportivilor de performanță de toate vârstele: juniori, seniori și echipe seniori.

Imagini din prima zi a competiției:

Competiția este găzduită de cel mai modern complex ecvestru din România, care oferă condiții excelente pentru echitație, dar și posibilități de cazare ultra moderne, piscină, SPA și un restaurant de top care, împreună cu terenurile de călarie interioare și exterioare, formeaza "Biniște si Cai", un brand nou și premium pe piața ospitalității clujene.

Accesul la Cupa României la Obstacole este liber, cu respectarea normelor de distanțare socială. Evenimentul se desfășoară exclusiv în aer liber.

"Biniște", adică bine și liniște într-un concept turistic unic în țara noastră

La jumătate de oră de Clujul cosmopolit, în mijlocul naturii, doi oameni de afaceri clujeni, Simion și Teofil Mureșan, au creat un un concept turistic și de wellness unic în România.

În construirea unităților de cazare - 16 cabane premium, șapte bungalow-uri de lux și patru apartamente exclusiviste a fost folosit lemn vechi restaurat. Elementul salin, care domină zona, a fost integrat în facilitățile de wellness și dotările piscinei, iar în restaurant găsești preparate gătite cu pricepere din produse sănătoase, crescute cu grijă și fără grabă.

Comenteaza