Păziţi-vă buzunarele! Cetăţeni, furaţi în autobuz

Păziţi-vă buzunarele! Cetăţeni, furaţi în autobuz
Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi suspectaţi de comiterea unor furturi în mijloacele de transport în comun.

Cei doi infractori, în vârstă de 33, respectiv de 39 ani, ambii din Turda, ar fi sustras din genţile unor femei portofele în care se aflau, pe lângă acte, şi diverse sume de bani.

"La data de 8 ianuarie a.c., cei doi ar fi sustras din geanta unei femei, care se afla într-un mijloc de transport în comun, un portmoneu cu acte şi bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 175 de lei. De asemenea, la data de 29 martie a.c., aceştia ar fi sustras din geanta altei femei, un portmoneu cu acte şi bani, cauzând un prejudiciu în valoare de 380 lei", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

În baza probatoriului administrat, faţă de cei doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de "furt calificat ", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comenteaza