Pedofilii de la ”Iulius Mall” au fost arestați. Procurorii spun că faptele au fost comise chiar în incinta mall-ului, într-o cameră tehnică

Pedofilii de la ”Iulius Mall” au fost arestați. Procurorii spun că faptele au fost comise chiar în incinta mall-ului, într-o cameră tehnică
| Foto: evz.ro

Doi bărbați din Cluj, angajați ai unui mall din Cluj-Napoca, au fost arestați pentru fapte de agresiune sexuală comise asupra unor copii de vârstă fragedă.

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, primul dintre pedofilii arestați este Ilieș Iosif, din Cluj-Napoca. Acesta este acuzat de agresiune sexuală împotriva unor copii cu vârste cuprinse între nouă și 11 ani. Faptele, mai spun procurorii clujeni, au fost comise chiar în incinta mall-ului din Cluj Napoca, într-o cameră tehnică, scrie evz.ro.

”În perioada februarie – mai 2020, în repetate rânduri, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, precum și la locuința inculpatului, cumpărându-i acesteia în prealabil diverse bunuri sau produse alimentare.

 De asemenea, în seara zilei de 17.05.2020, în timp ce se aflau în locuința unuia dintre minori, profitând de incapacitatea acestora de a-și exprima voința, inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane vătămate minore (în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani) acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului)”.

Al doilea pedofil se numește Cristoreanu Zoltan (foto), și era angajat la un supermarket din incinta mall-ului clujean și se ocupa cu adunatul cărucioarelor de cumpărături.

Cristoreanu a fost arestat în urmă cu câteva zile, fiind acuzat tot de agresiune sexuală, împotriva minorilor. Procurorii susțin că au probe că pedofilul a comis aceste fapte încă din anul 2018. ”În luna februarie 2020, în timp ce se aflau într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore (în vârstă de 11 ani) de a-şi exprima voinţa, inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală (altele decât cele specifice violului) asupra acesteia, promițându-i o sumă de bani.

De asemenea, în vara anului 2018, profitând de incapacitatea de a-şi exprima voinţa a persoanelor vătămate minore (în vârstă de 10 ani, respectiv 12 ani), inculpatul ar fi săvârşit acte de natură sexuală asupra acestora, în repetate rânduri, atât într-o încăpere din incinta unui centru comercial din Cluj-Napoca precum și la locuința inculpatului”.

Anchetatorii mai spun că cei doi comiteau faptele cu o plăcere sadică, fiind trimiși acum la expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă sunt în deplinătatea facultăților mintale. De exemplu, Cristoreanu a obligat să un copil de 11 ani să asiste la scene sexuale explicite. ”În luna februarie a anului 2020, profitând de incapacitatea persoanei vătămate minore, în vârstă de 11 ani, de a-şi exprima voinţa, inculpatul a săvârşit acte de natură sexuală asupra acestuia, respectiv i-a cerut minorului să se desculţe de pantofi şi de şosete după care, în timp ce îi mângâia picioarele, se atingea în zona intimă. Captarea minorului în comiterea acestui act a fost determinată şi prin faptul că suspectul i-a promis o sumă de bani minorului”, mai spun procurorii.

Comenteaza