Pedofilul care a agresat o fetiţă la Expo, în Mărăşti, intră 30 de ani la închisoare

Pedofilul care a agresat o fetiţă la Expo, în Mărăşti, intră 30 de ani la închisoare

Bărbatul din Cluj, care a abuzat mai mulţi copii de-a lungul anilor, va fi închis timp de 30 de ani, maximul permis de lege. Ultima dată, individul a fost prins în flagrant de o mămică în zona Expo Transilvania, în timp ce molesta o fetiţă.

Samuel Marcelus Souca a fost trimis în judecată în toamna anului trecut, fiind acuzat pentru nu mai multe infracțiuni de viol, agresiune sexuală, violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și ultraj contra bunelor moravuri.

În 2017, bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare după ce a agresat sexual alte trei fetițe în toaleta de la Colegiul Pedagogic Gheorghe Lazăr din Cluj-Napoca, unde soţia lui era învăţătoare, însă a fost eliberat condiționat în 2020 pentru bună purtare.

Sentinţele date acum de judecători sunt definitive şi, cumulate, au trecut 30 de ani de închisoare - maximul permis de lege. De asemenea, au fost majorate şi daunele morale, de la 10.000 la 20.000 de euro, respectiv de la 20.000 la 30.000 de euro, echivalent în lei.

În vara anului trecut, bărbatul a fost surprins de o femeie în zona parcului Expo Transilvania în timp ce mângâia o fetiţă de 10 ani pe picioare și în zona intimă. Femeia a sunat la 112 și a chemat poliția, iar aceştia au reuşit să îl prindă pe recidivist, după ce, povestea atunci, a strigat după ajutor, dar nimeni nu a sărit. 

Comenteaza