Penitenciarul Gherla face angajări

Penitenciarul Gherla face angajări
Elevii clujeni absolvenţi şi cu diplomă de bacalaureat sunt ţintele unei campanii de recrutare în rândul cadrelor administraţiei penitenciarelor.

În săptămâna 21 - 25 martie 2011, angajaţi ai Penitenciarului Gherla vor derula în liceele din municipiul Gherla şi în unele licee din municipiul Cluj Napoca, campania de informare privind oferta de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor pentru anul 2011. În sesiunea 2011 Administraţia Naţională a Penitenciarelor pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat, aproximativ 300 locuri. Majoritatea acestor oferte vin de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna unde au fost scoase la concurs 200 de locuri.

Elevii mai pot opta pentru cele 45 de locuri la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti, Facultatea de Poliţie, specializarea penitenciare, 15 locuri la Institutul Medico - Militar Bucureşti, 20 de locuri la Academia Forţelor Terestre, 50 de locuri la Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre. Şi Facultatea SRI-ului e interesată de „prospături": Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" Bucureşti a scos la concurs 12 locuri pentru viitorii agenţi de informaţii.

Comenteaza