Percheziții în Cluj. Doi bărbați arestați preventiv pentru furt de bijuterii și bani din mai multe case

Percheziții în Cluj. Doi bărbați arestați preventiv pentru furt de bijuterii și bani din mai multe case

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce ar fi spart șase locuințe din municipiul Turda și comuna Săndulești, de unde au furat mai multe bunuri.

Polițiștii din Turda au pus în aplicare, în data de 7 iunie 2023, două mandate de percheziție domiciliară în comuna Săndulești și în municipiul Turda.

În urma perchezițiilor, doi bărbați au fost reținuți și arestați preventiv pentru 30 de zile.

„În perioada martie-iunie 2023, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 30 de ani, cetățean moldovean, ar fi săvârșit șase fapte de furt din locuințe situate în municipiul Turda și în comuna Săndulești, de unde ar fi sustras bijuterii, sume de bani, dar și un telefon mobil. Acesta ar fi cauzat un prejudiciu total estimat la 90.000 de lei. De asemenea, în noapte de 3/4 iunie, bărbatul, cu ajutorul unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Turda, ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic dintr-o locuință situată în municipiul Turda”, a transmis IPJ Cluj.

Polițiștii au găsit, în urma perchezițiilor, bijuterii și diverse bunuri despre care există suspiciunea că ar fi fost furate de cei doi bărbați.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și suportul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Cluj.

Comenteaza