Percheziții în Cluj la o persoană cercetată pentru trafic de droguri. Ce au descoperit polițiștii

Percheziții în Cluj la o persoană cercetată pentru trafic de droguri. Ce au descoperit polițiștii

Oamenii legii au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința unei persoane cercetare pentru trafic de droguri.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, împreună cu procurorii DIICOT Hunedoara, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru efectuare de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetările polițiștilor reiese că, pe parcursul anului 2024, în mod repetat, suspectul ar fi deținut, manipulat și comercializat diferite cantități de substanțe psihoactive (2-MMC) către consumatori din județele Cluj și Hunedoara.

"A fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei în cauză, situată în municipiul Turda, fiind descoperite și ridicate aproximativ 50 de grame de substanță psihoactivă, porționată și ambalată în mai multe plicuri, un cântar electronic și obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă", a transmis IGPR.

La data de 16 iunie, procurorii D.I.I.C.O.T. Hunedoara au dispus reținerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de luni, 17 iunie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Hunedoara a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Decebal” Hunedoara.

Comenteaza