Percheziții în Cluj. Patru persoane, bănuite că ar fi furat sute de litri de combustibil din trenuri

Percheziții în Cluj. Patru persoane, bănuite că ar fi furat sute de litri de combustibil din trenuri
| Foto: IPJ Cluj

Polițiștii din Cluj-Napoca au efectuat mai multe percheziții domiciliare în județul Cluj și Sălaj, la persoane bănuite că ar fi furat carburant.

Secția Regională de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, a efectuat, în data de 11 mai 2023, nouă percheziții la domiciliu. Patru persoane sunt bănuite de sustragerea de combustibil din gestiunea unui operator de transport feroviar.

“În urma perchezițiilor, au fost descoperiți și ridicați 860 de litri de combustibil, 75 de litri de ulei de motor, recipiente utilizate la transport, dar și instalații despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite la săvârșirea activității infracționale, derulată în perioada octombrie 2022 - mai 2023”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Cercetările s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale. De asemenea, la activitate au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sălaj.

Comenteaza